Stoeterij Zangersheide

Hengsten

De Wereldkampioen 7-jarige paarden!SOLID GOLD Z

Urodzony : 24-02-2011

Maść : Black bay

Wzrost : 168 cm

Księga stadna : Oldenburg

Numer życiowy: DE 433330689211

WFFS: Wolny

Nasienie: Mrożone

Zamów nasienie
STAKKATO GOLD
STAKKATO
SPARTAN
SERVUS
GOTTILDE
PIA
PYGMALION
GOLDFEDER
WERTHERROESCHEN
WERTHER
WENDEKREIS
MEISTERKRONE
A L'ESPRIT
LIBERO H
CARMEN
CALLINDA Z
CALVIN Z
CALETTO II
COR DE LA BRYERE
DEKA
MONOLINE
ROMAN
USA
LUCINDA Z
LEUTHEN I
LANDGRAF I
FASCHA
ASTRONOME Z
AHORN Z
KESSY
STAKKATO GOLD STAKKATO SPARTAN SERVUS
GOTTILDE
PIA PYGMALION
GOLDFEDER
WERTHERROESCHEN WERTHER WENDEKREIS
MEISTERKRONE
A L'ESPRIT LIBERO H
CARMEN
CALLINDA Z CALVIN Z CALETTO II COR DE LA BRYERE
DEKA
MONOLINE ROMAN
USA
LUCINDA Z LEUTHEN I LANDGRAF I
FASCHA
ASTRONOME Z AHORN Z
KESSY

Onder Christian Ahlmann beleefde Solid Gold Z in 2018 een waanzinnig seizoen. Het begon met een overwinning in de ‘Youngster Tour’-finale in Leipzig, twee weken later herhaald door winst in de finale van Bordeaux. Later in het jaar won het duo de proef voor 7-jarige paarden tijdens de Global Champions Tour in Chantilly om finaal in september gekroond te worden tot wereldkampioen voor 7-jarige paarden! Solid Gold Z is zowel in de sport als in de fokkerij goud waard.

Zijn nakomelingen beschikken net als hun vader over veel bloed, razendsnelle reflexen en een top instelling. Dat zagen we niet alleen tijdens de herfstkeuring van Zangersheide waar zijn eerste zoon Sleipnir Z (mv. Artos Z) gekeurd werd, maar ook tijdens de verschillende online veilingen waar zijn oudste nakomelingen voor topprijzen verkocht werden!  

Het succes van Solid Gold Z is uiteraard geen toeval. Moeder Callinda Z bewees zich al ruim voor Solid Gold Z. Haar jongste dochter Seicalla (Balaz Krusco) springt parcoursen over een hoogte van 1m50 en Chico’s Boy-zoon Cevin Costner is het jongste Grand Prix paard van Josef Jonas Sprehe. Daarnaast is moeder Callinda Z een halfzus van Rimini Z die onder het zadel van Emmanouela Athanassiades deelnam aan de Olympische Spelen en Gastronom de Hus die de Grand Prix van Madrid won onder Kevin Staut. De combinatie van deze geweldige pedigree en zijn sportresultaten maken Solid Gold Z meer dan een waardevolle aanwinst. U bent aan zet!

Zamów nasienie

Ta strona wykożystuje pliki cookies. W ten sposób możemy zapwnić, że Twoje wrażenia z przeglądania będą jeszcze bardziej przyjemne.
Dowiedz się więcej?