Stoeterij Zangersheide

Hengsten

De gouden combinatie!QATAR Z

Urodzony : 11-02-2015

Maść : Bay

Wzrost : 1.68

Księga stadna : Westfalen

Numer życiowy: DE441410692715

WFFS: Wolny

Nasienie : Świeże (AVAILABLE 11/03 - 01/09)

Zakup : € 150,-

Opłata za źrebność : € 450,-

Zamów nasienie
QUASIMODO Z
QUIDAM DE REVEL
JALISCO B
ALME Z
TANAGRA
DIRKA
NANKIN
ONDINE DE BAUGY
CALOMA Z
CARTHAGO Z
CAPITOL I
PERRA
ITOLOMA
LIBERO H
DETOLOMA
POLY MAGIC
POLYDOR
PILATUS
PERSEUS
DUELA
FATA MORGANA
FRUEHLICHT I
GUNDI
DELIGHT
DAMOKLES
DAVOS
MEERFUERSTIN
ALINE
ARGWOHN I
WEGA
QUASIMODO Z QUIDAM DE REVEL JALISCO B ALME Z
TANAGRA
DIRKA NANKIN
ONDINE DE BAUGY
CALOMA Z CARTHAGO Z CAPITOL I
PERRA
ITOLOMA LIBERO H
DETOLOMA
POLY MAGIC POLYDOR PILATUS PERSEUS
DUELA
FATA MORGANA FRUEHLICHT I
GUNDI
DELIGHT DAMOKLES DAVOS
MEERFUERSTIN
ALINE ARGWOHN I
WEGA

Qatar Z werd door Stoeterij Zangersheide aangekocht op de Westfaalse hengstenkeuring. Met een recordbedrag van 220.000 euro werd hij, niet verwonderlijk, de veilingtopper. In vrijheid toonde hij reeds over veel kwaliteiten te beschikken met een krachtige galoppade, veel afdruk en een ongekend vermogen. Inmiddels heeft hij zijn eerste parcoursen onder het zadel achter de rug en hieruit blijkt dat zijn kwaliteiten nu nog meer open bloeien! 

Die kwaliteiten zijn uiteraard geen toeval: vader Quasimido Z blijkt een uitzonderlijke springpaardenvererver. Hij heeft maar liefst 45 nakomelingen actief op 1m60 niveau met onder andere Garfield de Tiji des Templiers (Jérôme Guery), Idi Utopia (Maikel van der Vleuten), Armstrong van de Kapel (Olivier Philippaerts), ... Ook langs moederszijde kan Qatar Z waardevolle genen voorleggen. Qatar Z is immers de halfbroer van Confident to Fly SB, die afgelopen winter nog derde werd in de Wereldbeker van Tehran onder het zadel van Masou Mokarinezhad. Qatar’s halfzus For Poly is dan weer de moeder van de 1m50 springende Corex (v. Cornet Obolensky - Philipp Winkelhaus). Qatar’s moeder zelf voert het ijzersterke bloed van de Westfaalse Polydor, tevens ook de moedersvader van onze Taloubet Z. Ook de volle zus van Qatar’s moeder, Poly Power, sprong tot 1m60 niveau onder het zadel van Kristian Skovrider terwijl de halfbroer van Qatar’s moeder, Confident of Victory, op 1m60 niveau springt met Maria Madenova.

Qatar Z zijn eerste veulens worden in 2019 geboren. Gezien zijn bloedvorming en type verwachten we dat hij het beste past bij merries die maat, lengte en vermogen kunnen gebruiken.

 

Zamów nasienie

Ta strona wykożystuje pliki cookies. W ten sposób możemy zapwnić, że Twoje wrażenia z przeglądania będą jeszcze bardziej przyjemne.
Dowiedz się więcej?