Stoeterij Zangersheide

Hengsten

Legendarische winnaar van de Aachen Grand Prix!CODEX ONE Z

Urodzony : 01-05-2002

Maść : Dark bay

Księga stadna : Hannover

WFFS: Wolny

Nasienie: Świeże

Zakup : € 600,-

Opłata za źrebność : € 1000,-

Zamów nasienie
CONTENDRO I
CONTENDER
CALYPSO II
COR DE LA BRYERE
TABELLE
GOFINE
RAMIRO Z
CITA
BRAVO
REICHSGRAF
RINALDO
OPHELIA 14
OFARIM
RASPUTIN
HOLLE
GIPSY
GLUECKSPILZ
GLUECKSSTERN
GARDESTERN I
WIESENFREUDE
POESIE
PERFEKT I
SIBYLLE
ELFENMARCHEN
EGERLANDER
ECUADOR XX
SANDKRIT
GINESS
GARDEKURASSIER
LANDESHERRIN
CONTENDRO I CONTENDER CALYPSO II COR DE LA BRYERE
TABELLE
GOFINE RAMIRO Z
CITA
BRAVO REICHSGRAF RINALDO
OPHELIA 14
OFARIM RASPUTIN
HOLLE
GIPSY GLUECKSPILZ GLUECKSSTERN GARDESTERN I
WIESENFREUDE
POESIE PERFEKT I
SIBYLLE
ELFENMARCHEN EGERLANDER ECUADOR XX
SANDKRIT
GINESS GARDEKURASSIER
LANDESHERRIN

Winnaar van de legendarische Grote Prijs van Aachen, winnaar van de 5* Global Champions Tour GP’s van Valkenswaard, Hamburg, Berlijn, winnaar van de GP in Basel, van de wereldbeker in Stuttgart en ga zo maar door. De lijst van sportresultaten van Codex One Z is ongekend en maakt van hem één van de meest iconische paarden ter wereld. Samen sprongen Christian en Codex maar liefst naar meer dan 1.500.000 euro aan prijzengeld!

Codex One Z startte zijn internationale carrière onder Karl Brocks waarmee hij als 7-jarige onder meer 4de werd op het wereldkampioenschap voor jonge paarden in Lanaken. In 2011 nam Christian Ahlmann de teugels over en ontwikkelden ze zich in pijlsnel tempo tot één van de meest winnende duo’s uit de geschiedenis van de springsport. Nations Cups, Wereldbekers, Europese kampioenschappen, Wereldruiterspelen en Olympische Spelen… er is geen wedstrijdterrein en geen kampioenschap dat Codex One Z niet kent!

Codex One Z, zoon van Contendro I, werd gedurende zijn sportcarrière niet ingezet in de fokkerij waardoor zijn nakomelingen zeldzaam zijn (minder dan 40 in totaal). Zeldzaam maar uiterst efficiënt, dat bewijst onder meer zijn zoon Curious George, momenteel op 1m65 niveau onder Laura Kraut.

Zamów nasienie

Ta strona wykożystuje pliki cookies. W ten sposób możemy zapwnić, że Twoje wrażenia z przeglądania będą jeszcze bardziej przyjemne.
Dowiedz się więcej?