Stoeterij Zangersheide

Hengsten

Zoon van HH Conrad Z wint in Gorla Minore!

Voor de tweede week op rij hebben de nakomelingen van onze Zangersheide hengsten van zich laten horen in het Equieffe Equestrian Centre van Gorla Minore in Italië! De meest in het oog springende naam daarbij was die van de 10-jarige merrie Cerruti de Kreisker, die onder het zadel van de Italiaanse ruiter Filippo Bassan tweemaal een podiumplaats wist te behalen. Cerruti de Kreisker werd in Frankrijk gefokt door SCEA Elevage de Kreisker en is een dochter van HH Conrad Z in combinatie met Diamant de Semilly. Bassan en Cerruti de Kreisker begonnen hun concours op donderdag met een derde plaats tijdens de 1.40m rubriek en werden op zaterdag de winnaars van de 1.50m hoge ‘Prestige Cup’. In een barrage waarvoor zich slechts twee combinaties wisten te plaatsen waren zij de enige die het opnieuw foutloos wisten te houden.

Maar Cerruti de Kreisker was niet de enige nakomeling van HH Conrad Z die zich in de kijker wist te springen in Gorla Minore. Zo waren er eveneens twee klasseringen voor de Duitse ruiter Alois Pollmann-Schweckhorst met de 11-jaige schimmelmerrie Blueberry (HH Conrad Z x Creve Coeur – F: Haras de Hus). Pollmann-Schweckhorst en Blueberry begonnen op donderdag met een negende plaats in de 1.45m rubriek en werden op zaterdag zesde tijdens de ‘Prestige Cup’.

Verder waren er ook twee klasseringen voor Gilles Dunon met zijn 9-jarige schimmelruin Comanchero de Poteau Z (Comilfo Plus Z x Corona – F: PGMBH Hammes). Ook zij wisten zich te klasseren tijdens de ‘Prestige Cup’ met een tiende plaats en een dag later volgde er nog een mooie derde plaats tijdens een 1.40m rubriek.

Tenslotte was er ook opnieuw succes voor het bloed van onze voshengst Epleaser Z. Zo was er tijdens de 1.35m rubriek op zondag een derde plaats voor de Italiaanse amazone Serena Curcio met de 11-jarige merrie Luna van de Hoeve (Epleaser Z x Conterno Grande – F: Andre Windmolders) en tijdens de CSI2* Grand Prix spong haar landgenote Silvia Bazzani naar een zevende plaats met de 13-jarige Jack Daniels van het Eetzeveld (Epleaser Z x Interadel Z – F: Verheyen-Pellens).

 

Ce site utilise des cookies. De cette façon, nous pouvons faire en sorte que votre expérience de navigation soit encore plus agréable.
En savoir plus?