Stoeterij Zangersheide

Hengsten

Epleaser Z en Colorit Z leveren LR-winnaars!

Met twee overwinningen in een Longines Rankingproef is het internationale weekend uitstekend begonnen voor de nakomelingen van onze Zangersheide hengsten! Zo werd in het Equieffe Equestrian Centre van Gorla Minore de CSI3* 1.50m hoge Longines Rankingproef gisteren gewonnen door de jonge Zwitserse ruiter Bryan Balsiger met de 10-jarige vos ruin Everest v’t Hof V Eversem Z, een zoon van Epleaser Z en Concreto die gefokt werd door Ronny Maes. Balsiger en Everest v’t Hof V Eversem Z wisten het zowel in de eerste als in de tweede fase foutloos te houden en met een finishtijd van 29.67 seconden slaagden ze er als enigen in om onder de 30 seconden te blijven.

Colorit Z

Op donderdag had ook de Duitse ruiter David Will al voor een overwinning weten te zorgen met de eveneens 10-jarige schimmelmerrie Concordia 49, een dochter van Colorit Z en Cassini I die in Duitsland gefokt werd door Klaus Isaak. Op het CSI4* concours van Hagen in Duitsland wonnen Will en Concordia 49 op overtuigende wijze de 1.45m hoge Longines Rankingproef nadat ze in een rubriek tegen de klok ruim drie volle seconden voorsprong hadden op de concurrentie.

 

Ce site utilise des cookies. De cette façon, nous pouvons faire en sorte que votre expérience de navigation soit encore plus agréable.
En savoir plus?