Stoeterij Zangersheide

Hengsten

Hengstenkeuring Oldenburg : Kampioen voor Catoki Z, reservekampioen voor Comilfo Plus Z!

Tijdens de hengstenkeuring van het Oldenburg Verband werden vandaag de springhengsten gekeurd. Een succes voor de hengsten van Stoeterij Zangersheide want zowel de kampioen als de reservekampioen zijn zonen van onze dekhengsten! Het kampioenslint gaat naar het nummer 5, een zoon van Catoki Z uit een merrie van Balou du Rouet. De majestueuze hengst overtuigde de jury vanochtend al tijdens de voorstelling op de straat en legde zijn kampioenstitel vast na het vrijspringen waarbij hij met veel vermogen en bijzonder goed door het lichaam sprong zonder het overzicht te verliezen. 

 

 

Reservekampioen is er voor de in Studbook Zangersheide ingeschreven Commil Champ Z, een zoon van Comilfo Plus uit een merrie van Clinton - Cassini I gefokt bij Josef Hüpen.

 

 

Als derde hengst van Stoeterij Zangersheide kreeg ook Levisto Z een zoon goedgekeurd namelijk Legend van ’t Breezerhof Z die Wim van Hoof fokte uit zijn Chin Chin merrie Dream.

 

 

Stoeterij Zangersheide wenst zowel de fokkers als eigenaren van deze nieuw gekeurde hengsten van harte proficiat met dit prachtige resultaat!

 

 

Meer info over Catoki Z, Comilfo Plus Z en Levisto Z : www.stallions.zangersheide.com

 

 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?